Daruind vei dobandi

Slavit sa fie Domnul

Proiectul Zburati Cantari a inceput ca initiativa a catorva tineri din Bucuresti care doreau sa faca ceva pentru Dumnezeu in felul in care se pricepeau ei mai bine (pe calculator). Cu ajutorul Lui Dumnezeu iata-ne ajunsi cu 3 proiecte, unele finalizate, altele in curs de finalizare. Dupa cum stiti cele 3 proiecte sunt Cartea de Cantari pe mobil, Cartea de Cantari pentru videoproiector si toolbar-ul ce permite ascultarea din browser a statiei Radio Oastea Domnului si nu numai. Versurile pentru cele 1050 de cantari au fost preluate din cartea de cantari "Sa Cantam Domnului" editia a X-a.

Toate aceste proiecte in care s-a investit o munca considerabila se distribuie gratuit si nu intentionam ca pe viitor sa le distribuim contracost.
Cu toate acestea insa ne vedem nevoiti sa apelam la bunatatea si darnicia dumneavoastra, a celor ce obisnuiti sa folositi aceste aplicatii si le considerati utile. Preafericitul Patriarh Daniel a daruit o biserica in care sa se faca misiune intre tineri aici in Bucuresti, dar aceasta biserica nu este inca sfintita si pentru a putea fi sfintita mai trebuie terminata de pictat catapeteasma. Suma de care este nevoie se ridica la 35.000 lei noi, suma care depaseste puterea noastra de acoperire insa nadajduim ca Bunul Dumnezeu nu ne va lasa.

De aceea dragi utilizatori ai aplicatiilor acestui site daca aveti pe inima sa rasplatiti cumva efortul depus in creerea lor puteti sa ajutati o biserica si implicit o adunare donand cat va pune Dumnezeu pe suflet in contul de mai jos:

RO36RNCB0295118934790001

Si nu uitati ce spune Sfantul Apostol Pavel:
"Prisosinţa voastră să împlinească lipsa acelora, pentru ca şi prisosinţa lor să împlinească lipsa voastră, spre a fi potrivire" (II Corinteni 8:14)
"Pe datatorul de bunavoie il iubeste Dumnezeu" (II Corinteni 9:7)

Va multumim anticipat,
Tinerii ostasi din Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu